Vibrerende sextoys voor de penis

De vibrator wordt ook wel ‘a girl’s best friend’ genoemd. Ik vroeg mij af: hebben ‘boys’ óók zo’n billenmaatje? Het masseren van de dieperliggende prostaat is om een aantal redenen heel prettig, maar lang niet alle mannen genieten van anale stimulatie. Blijft de vraag: Wat is ‘a man’s best friend?’ Dat is niet zijn hond maar zijn lul. En voor de pik bestaan talloze heerlijke seksspeeltjes. Op deze pagina kom je ze allemaal tegen. Scroll of veeg omlaag.

Nieuw: De Manta is een krachtig vibrerende sextoy die gemaakt is voor de penis. Beneden zie je hem staan. Volgens bloggers en sextoy testers over de hele wereld is de Manta van Fun Factory een absolute winnaar en een echte aanrader voor koppels. Gebruik ‘m bij een blowjob voor een deep throat gevoel of pak hem erbij als jullie gaan neuken en maak van je penis een vibrator. Laat ‘m maar lekker trillen! Lees er meer over en bekijk de video op deze pagina.

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen

Lees ook: Wat is de beste handsfree blowjob machine?
Lees ook: Wat is de beste vibrerende sextoy voor mannen?
Lees ook: Wat zijn de beste masturbators?

Vibrerende sextoys voor om en op de penis

Vibrator voor om de penisDaarom ben ik in onze shop op zoek gegaan naar sextoys voor de penis die kunnen vibreren. Ik vond verschillende soorten vibrators voor om een pik of voor op de eikel. De volgende ga ik bespreken en kun je bekijken:

1. Penis & eikel stimulators;
1.1 Nieuw: Manta vibrerende stroker (bekijk de video op deze pagina)
1.2 Penis stimulator – Trinity Vibes
1.3 Eikel vibrator met nopjes – Trinity Vibes
1.4 Vibrerende & draaiende eikel masturbator – You2Toys
2. Vibrerende masturbators;
2.1 Fleshlight Pink Lady – Touch;
3. Vibrerende penis sleeves, kooien, hulsen en masturbatiehoesen;
4. Vibrerende holle voorbind dildo’s;
5. Vibrerende penisringen

1. Penis en eikel stimulators

Penis en eikel stimulatorsWat is het meest gebruikte scheldwoord in Nederland? Hier hebben psychologen van de universiteit Groningen onderzoek naar gedaan. Weet je welke verwensingen mannen het vaakst naar hun hoofd krijgen? Op 5. staat ASO. Op plek 4. HOMO. Op 3. IDIOOT. Op 2. SUKKEL. En op 1? *tromgeroffel* Mannen worden het vaakst uitgescholden voor EIKEL. (bron) En dát doet PIJN. Want de eikel is bijzonder gevoelig. En dat komt doordat de eikel stampvol zit met zenuwuiteinden. Het zijn er 4000 in totaal. En al die zenuwtjes zitten heel dicht op elkaar. Dat maakt dat de eikel, net als de clitoris (die heeft 8000 zenuwen!) bijzonder gevoelig is voor seksuele prikkels, veel gevoeliger dan de lul zelf – de schacht.

Hoe kun je de eikel seksueel prikkelen?

Die 4000 zenuwcellen bevinden zich zowel bovenop de eikel als aan de basis, op de rand net onder de eikel en aan het toompje. Heb jij een lieve schat in de buurt, dan kan zij met haar tong bij al die ‘hotspots’ komen. Maar je kunt de eikel ook perfect zelf seksueel prikkelen met een speciale penis of eikel stimulator. Onder zie je voorbeelden van Eikel stimulators en masturbators die je kunt kopen in onze shop. Na het overzicht leg ik kort uit wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de modellen.

Vibrerende masturbatiehoes
Eikel Vibrator Met Nopjes
Vibrerende Eikel Stimulator
Dual Vibrerende Penissleeve
Penis Stimulator
Head Teazer Met Bullet Vibrator
Dual Vibrerende Eikelstimulator
Eikel masturbator
Cockhead Twister
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch
Manta Masturbator - Groen
Pulse III Solo Masturbator
Cobra Libre - Zwart
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
›› Bekijk alle masturbators

1.1 Penis stimulator – Trinity Vibes

Penis stimulator - Trinity VibesDe populairste eikel verwenner is de Penis stimulator van het merk Trinity Vibes. Deze vibrator bestaat uit een zacht en rekbaar kapje of hoedje zodat het altijd op de eikel past en goed op zijn plek blijft zitten. Aan weerszijden van het kapje bevinden zich twee kleine bullet vibrators die de eikel heerlijk stimuleren. Je bedient de stimulator met een afstandsbediening met draaiknop. De trillingen zijn multi-speed.

– Rekbaar model
– Met twee bullet vibrators
– Geschikt glijmiddel: Water- en siliconenbasis
– Bediening: Draaiknop
– Batterij: exclusief
– Batterij-type: 2x AA Batterijen (Penlite)

›› Bekijk dit product in de shop.

1.2 Eikel vibrator met nopjes – Trinity Vibes

Eikel vibrator met nopjes - Trinity VibesDe Eikel Vibrator Met Nopjes van het merk Trinity Vibes lijkt veel op de penis stimulator. Het verschil is dat de eikel vibrator een binnenkant heeft met zachte nopjes en 1 enkele stand heeft. Met een harde trilling. De penis stimulator kan multi-speed vibreren. De genopte eikel vibrator is goedkoper. De huid van de eikel is geen normale huid, het is een heel gevoelig slijmvlies. Met het ontwerp van de eikel vibrator is daar rekening mee gehouden. Deze unieke sextoy voor mannen is namelijk volledig gemaakt van heel zacht materiaal, dat bovendien flexibel is en rekbaar, zodat het ‘dopje’ altijd past en aangenaam zit. In de top zit een bullet vibrator. De bullet vibrator is uitneembaar en eenvoudig te bedienen met de drukknop. Batterijen krijg je erbij. Lengte: 11.00 cm. / Binnendiameter: 3.00 cm. / Buitendiameter: 4.00 cm.

›› Bekijk dit product in de shop.

1.3 Vibrerende & draaiende eikel masturbator – You2Toys

Vibrerende & draaiende eikel masturbator - You2ToysDe eerder besproken penis stimulators kunnen alleen trillen. Maar er bestaat ook een eikel masturbator die zowel kan vibreren als draaiende bewegingen kan maken. Het is de Cockhead Twister van het merk You2Toys. Deze sextoy bootst een likkende tong na en masseert op die manier de eikel verrassend lekker. Het effect van een tong die je likt ontstaat als je de eikel insmeert met voldoende glijmiddel.

Hoe werkt de Cockhead Twister? De binnenkant van de Cockhead Twister is gemaakt van heel zacht materiaal en voelt daardoor heel comfortabel aan. Het ‘hoedje’ waar de eikel in gaat bestaat uit talloze kleine, flexibele simulatie nopjes. Heb je je eikel goed ingesmeerd met glijmiddel, dan zet je de Cockhead Twister op de eikel. Met de eenvoudig te bedienen drukknopjes op het handvat kun je de masturbator op 3 verschillende snelheden laten draaien, zowel linksom als rechtsom, waardoor het effect van een likkende tong ontstaat. Maar daarnaast kun je de toy ook laten vibreren, Er zijn 7 verschillende standen om uit te kiezen.

De Cockhead Twister bestaat uit bewegende delen en maakt dus wel wat geluid. Lente: 24 cm.

›› Bekijk dit product in de shop.

2. Vibrerende masturbators

‘The real thing’ is natuurlijk een echt kutje; dat is lekker zacht, warm en nat. Bovendien zit daar een leuke meid aan vast met wie je ook nog eens kan zoenen. 😍 Een vagina mag dan het echte werk zijn, een doos kan niet heerlijk vibreren, heeft geen stimulerende nopjes die kunnen rond draaien en een kutje kun je ook niet even oppompen waardoor het nóg wat STRAKKER om jouw lul komt te zitten.

Sommige vibrerende masturbators kunnen dat allemaal wèl, zoals de Automatische Masturbator Rotatie en Stoten, de Zwarte automatische masturbator, de Vibrerende masturbator met pompfunctie en de Power Rotation Masturbator. Verderop zie je meer voorbeelden van vibrerende masturbators die je kunt kopen in onze shop.

2.1 Fleshlight Pink Lady – Touch

Fleshlight Pink Lady - TouchAdvies: de Fleshlight Pink Lady – Touch is de beste kunstvagina, die ook nog eens heerlijk kan trillen. Waarom is de Fleshlight de beste? Omdat deze masturbator het meest realistisch een echt kutje nabootst. De binnenkant van een Fleshlight is gemaakt van Real Feel Super Skin®. Dit roze gel-achtige materiaal voelt fluweelzacht aan en heeft alle kenmerken van een echte huid. Het binnenkanaal is bovendien voorzien van een speciale structuur van ribbels, noppen, randen, vernauwingen en versmallingen. Dit voelt echt heerlijk aan de penis en die extra stimulatie zorgt ervoor dat je heftiger klaarkomt.

De Fleshlight Pink Lady – Touch is ook nog eens voorzien van 3 kleine vibratortjes. Deze bullets stop je in de 3 speciale holtes in het roze gel-materiaal. Dit gaat heel eenvoudig. Tijdens het masturberen met de Fleshlight Touch wordt je dus eigenlijk klaar getrild. De roze sleeve is van binnen niet glad maar heeft een structuur die bestaat uit heel kleine, zachte nopjes. Deze nopjes zullen door de trillingen extra effectief zijn.

›› Bekijk in de winkel

Op mijn andere weblog Shoppie.nl lees je alles over de Fleshlight kunstvagina. Hoe die precies aanvoelt en welke je kunt kopen. Lees meer.

Vibrerende masturbator met pompfunctie
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch
Luxe vibrerende masturbator zwart
Zwarte automatische masturbator
Manta Masturbator - Groen
Cobra Libre - Zwart
›› Bekijk alle vibrerende masturbators

Lees ook: Wat is de beste handsfree blowjob machine?
Lees ook: Wat is de beste vibrerende sextoy voor mannen?
Lees ook: Wat zijn de beste masturbators?

Volgende pagina ››

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.