Vibrerende sextoys voor de penis

De vibrator wordt ook wel A girl’s best friend genoemd. Mannen moeten het doen met een anaal speeltje. Is dat dan meteen hun ‘billenmaatje’? Dat gaat toch wat te ver? Het masseren van de dieperliggende prostaat is om een aantal redenen heel prettig, maar lang niet alle mannen genieten van anale stimulatie. Blijft de vraag: Wat is A man’s best friend? Dat is niet zijn hond, maar zijn pik!

Vibrerende sextoys voor om en op de penis

Vibrator voor om de penisDaarom ben ik in onze shop op zoek gegaan naar sextoys voor de penis die kunnen vibreren. Ik vond verschillende soorten vibrators voor om een pik of voor op de eikel. De volgende ga ik bespreken:

1. de vibrerende masturbator;
1.1 Tip: Fleshlight Pink Lady – Touch;
2. vibrerende penis sleeves, kooien, hulsen en masturbatiehoesen;
3. vibrerende holle voorbind dildo’s;
4. vibrerende penisringen;
5. penis en eikel stimulators.

Maar ik begin met misschien wel de lekkerste penis vibrator: 1. de vibrerende masturbator. De beste in zijn soort is de Fleshlight Vibro Pink Lady Touch. Dit is een kunstvagina die levensecht aanvoelt, maar in tegenstelling tot een echt kutje heerlijk kan vibreren.

1. Vibrerende masturbators

‘The real thing’ is natuurlijk een echt kutje; dat is lekker zacht, warm en nat. Bovendien zit daar een leuke meid aan vast met wie je ook nog eens kan zoenen. 😍 Een vagina mag dan het echte werk zijn, een doos kan niet heerlijk vibreren, heeft geen stimulerende nopjes die kunnen rond draaien en een kutje kun je ook niet even oppompen waardoor het nóg wat STRAKKER om jouw lul komt te zitten.

Sommige vibrerende masturbators kunnen dat allemaal wèl, zoals de Automatische Masturbator Rotatie en Stoten, de Zwarte automatische masturbator, de Vibrerende masturbator met pompfunctie en de Power Rotation Masturbator. Verderop zie je meer voorbeelden van vibrerende masturbators die je kunt kopen in onze shop.

Fleshlight Pink Lady – Touch

Fleshlight Pink Lady - TouchAdvies: de Fleshlight Pink Lady – Touch is de beste kunstvagina, die ook nog eens heerlijk kan trillen. Waarom is de Fleshlight de beste? Omdat deze masturbator het meest realistisch een echt kutje nabootst. De binnenkant van een Fleshlight is gemaakt van Real Feel Super Skin®. Dit roze gel-achtige materiaal voelt fluweelzacht aan en heeft alle kenmerken van een echte huid. Het binnenkanaal is bovendien voorzien van een speciale structuur van ribbels, noppen, randen, vernauwingen en versmallingen. Dit voelt echt heerlijk aan de penis en die extra stimulatie zorgt ervoor dat je heftiger klaarkomt.

De Fleshlight Pink Lady – Touch is ook nog eens voorzien van 3 kleine vibratortjes. Deze bullets stop je in de 3 speciale holtes in het roze gel-materiaal. Dit gaat heel eenvoudig. Tijdens het masturberen met de Fleshlight Touch wordt je dus eigenlijk klaar getrild. De roze sleeve is van binnen niet glad maar heeft een structuur die bestaat uit heel kleine, zachte nopjes. Deze nopjes zullen door de trillingen extra effectief zijn.

›› Bekijk in de winkel

Op mijn andere weblog Shoppie.nl lees je alles over de Fleshlight kunstvagina. Hoe die precies aanvoelt en welke je kunt kopen. Lees meer.

Vibrerende masturbator met pompfunctie
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch
Luxe vibrerende masturbator zwart
Zwarte automatische masturbator
Max Masturbator - Lovense
Cobra Libre - Zwart
›› Bekijk alle vibrerende masturbators

2. Vibrerende penis sleeves, kooien, hulsen en masturbatiehoesen

Vibrerende penis sleeves, kooien, hulsen en masturbatiehoesenEen penis sleeve is een soort holle dildo die de man over zijn penis schuift. Dit zit aangenaam doordat de sleeve is gemaakt van zacht en rekbaar materiaal, waarmee de sex toy geschikt is voor elke maat penis. Waarvoor gebruik je de penis sleeve? Op de eerste plaats gewoon om seks nóg leuker te maken. De penis huls maakt namelijk de erectie steviger en laat de erectie langer duren, zodat je langer jouw partner kunt blijven neuken. Maar een penis sleeve is ook heel geschikt voor mannen die problemen hebben met het behouden van een goede erectie. Mocht de penis tijdens het penetreren zacht worden, dan hoef je niet te stoppen. Dit voorkomt teleurstellingen en frustratie en is dus goed voor het zelfvertrouwen, dat van zowel jou als dat van jouw partner.

Soorten penis sleeves

Penis sleeves kun je kopen in verschillende soorten. Je hebt ze met noppen en ribbels aan zowel de binnenkant als de buitenkant, waardoor de drager maar ook de partner extra worden gestimuleerd. Er bestaan doorzichtige sleeves maar ook penis hulsen die eruit zien als een natuurlijke stijve pik. Deze holle penissen zien er niet alleen heel realistisch uit, zij voelen vaak ook levensecht aan en sommige kunnen zelfs echt spuiten. De beste penis sleeve van dit type is die van het merk Size Mattars, het is de Realistische spuitende penissleeve. Een goede transparante sleeve met noppen op de schacht is de Grote transparante penisverlenger van het merk Size Matters.

Vibrerende natuurlijke penis sleeve

Kan het nóg lekkerder? Jazeker! Wat dacht je van een penis sleeve die kan vibreren? VibratorPlaza.nl verkoopt meerdere varianten, maar een goed exemplaar is de Fantasy X-tensions Vibrating Real Feel 2 Extension. Verkrijgbaar in wit en zwart. Deze natuurlijk uitziende penis sleeve is van het type One Size fits all en produceert harde trillingen (1 trilstand). Met clitoris stimulatie.

Transparante en rekbare vibro penis sleeve

Bekijk ook de Vibro Penis Sleeve van het merk You2Toys. Deze sleeve vergroot de penis met 7 centimeter. De transparante, siliconenen penis huls schuif je over jouw erectie. Daarna stop je het vibro-eitje in de top. Doorsnede is standaard 2 cm. Maar de sleeve is heel rekbaar. Totale lengte is 17 cm.

Meer voorbeelden van Vibrerende penis sleeves, kooien, hulsen en masturbatiehoesen die je kunt kopen in onze shop

Vibrerende masturbatiehoes
Vibro Penis Sleeve
Vibrerende zwarte peniskooi - zwart
Vibrerende penissleeve - Zwart
Vibrerende huidkleurige penissleeve
›› Bekijk alle masturbatie hulsen

3. Vibrerende holle voorbinddildo’s

Voorbeelden van Vibrerende holle voorbinddildo’s die je kunt kopen in onze shop

Grote vibrerende erectie-assistent
Vibrating Hollow Strap-On
Strap-on Vibrerende Holle Penisverlenger
Vibro-Strap on Easy Rider
Realistische Holle Strap-On Vibrator - Huidkleur
Vibrerende strap on dildo
›› Bekijk alle voorbind dildo’s

4. Vibrerende penisringen

Met een penisring om wordt de penis niet groter maar wel harder en doordat het bloed niet uit de zwellichamen kan wegstromen blijft de penis stijf. Hierdoor wordt het dus mogelijk langer met je partner seks te hebben, zonder dat je te snel zal klaarkomen. Een stijvere penis voelt voor haar tijdens het penetreren prettiger dan een minder harde penis. Maar een penisring heeft meer voordelen. Met een cockring om beleeft een man een veel heftiger orgasme. Dit komt doordat tijdens het dragen van de ring de plasbuis wordt afgeknepen. En meneer zal nóg meer gaan genieten wanneer de penisring heerlijk kan vibreren. Dit is trouwens óók erg fijn voor mevrouw, want een vibrerende cockring stimuleert tijdens het neuken haar clitoris extra.

Voorbeelden van Vibrerende penisringen die je kunt kopen in onze shop. Mijn advies: koop niet meteen een heel dure, maar begin met een goedkoper model. Probeer eerst eens uit of je het wat vindt. Maar ook: of jouw lief zo’n trillende ring om jouw penis fijn vindt.

Vibrerende Cockring Met Clitoris Stimulator - Zwart
OptiMALE Oplaadbare Vibrerende Cockring
FSD Release Together Vibrerende Cockring
Vibrerende Cockring Met Afstandsbediening - Zwart
Vibrerende Penisring Met Vibrator
Dubbel Vibrerende Cockring - Zwart
Leren cockring - zwart
›› Bekijk alle vibrerende penisringen

5. Penis en eikel stimulators

Voorbeelden van Eikel stimulators en masturbators die je kunt kopen in onze shop

Cobra Libre - Zwart
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch
Cockhead Twister
Eikel masturbator
Penis Stimulator
Eikel Vibrator Met Nopjes
›› Bekijk alle masturbators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl