JETT Guybrator – Een goede vibrerende penis toy

Waarom is de JETT Guybrator van Hot Octopuss een goede vibrerende sextoy voor de penis? Op deze vraag krijg je antwoord. De JETT Guybrator is voor € 49,95 te bestellen bij VibratorPlaza.nl.

JETT Guybrator – Een goede vibrerende penis toyHet kopen van een sextoy voor de penis draait niet zelden uit op een grote teleurstelling. Dat is althans mijn persoonlijke ervaring. Ik heb het niet over een gewone kunstvagina. (Zo’n speeltje doet meestel wat-ie moet doen: een kut nadoen.) Ik doel hier op seksspeeltjes die kunnen trillen. Dergelijke automatische masturbators trillen vaak niet krachtig en/of diepgaand genoeg, waardoor je niet hands-free kunt klaarkomen. Bovendien zijn ze vaak groot en zwaar, dus onhandig om vast te houden. De buren zijn er ook niet blij mee, want de krengen kunnen een bak lawaai maken. Eigenlijk is alleen de fabrikant tevreden, want die verdient bakken met geld.

Dit deugt natuurlijk niet!

Een goede vibrerende penis toy

Gelukkig zijn er ook fabrikanten die wel een goed product op de markt brengen. Op de website Masturbator.nl vind je een lijst met de 10 beste masturbators. Deze lijst is door mij samengesteld, op basis van eerlijke online reviews. Op nummer 1. heb ik de Tenga Flip Zero EV. gezet. Maar op deze plek kan even goed de JETT Guybrator van het topmerk Hot Octopuss staan. Na alle positieve reviews doe ik erover had gelezen, besloot ik het speeltje zelf te kopen. Dat durfde ik aan, want het kost € 49,95. Ik ben het met alle bloggers eens: de Jett is een heel goede vibrerende penis toy.

Tip: Op de bestelpagina vind je helemaal onderaan een lange demonstratie video

Waarom is de JETT Guybrator goed?

Waarom is de JETT Guybrator goed?De JETT Guybrator ziet er op het eerste gezicht een beetje merkwaardig uit. Het speeltje bestaat simpel gezegd uit een siliconen sleeve met onderin 2 zilveren bullet vibrators. Toen mijn vriendin mijn speeltje voor het eerst zag liggen, pakte ze het op en zei: “Loop je met zo’n ding niet ontzettend voor lul?” Mijn reactie was: “Je moet er ook niet mee lopen.” Wat moet je er wel mee doen? Je kunt de JETT op twee manieren dragen: zowel tegen het frenulum (vlak onder de eikel) als om de schacht van je penis.

De JETT is voorzien van een heel zachte sleeve, die flexibel is en meerekt. Met glijmiddel glijdt hij soepel over de penis heen. Met de afstandsbediening bedien je de twee zilveren bullet vibrators. Er zijn 10 verschillende vibratie standen. Die regel je met de plus en min knoppen. Naast snelheden zijn er ook 10 patronen. Die regel je door op de knop in het midden te drukken. De patronen zijn in het geval van de JETT echt een meerwaarde.

Treble and Bass Technology

Treble and Bass TechnologyDe JETT heeft krachtige en diepe vibraties. Ook in de lage standen voel je de trillingen diep jouw penis binnengaan, wat een heerlijk gevoel geeft. In die lage standen kun je heel langzaam toewerken naar een intens orgasme, zonder dat je daarbij je hand op en neer hoeft te bewegen. Wil je graag wat sneller klaarkomen, dan zet je de JETT in een hogere vibratiestand. Misschien denk je: Maar er zijn toch wel meer van dergelijke penis toys die krachtig kunnen trillen? Dat klopt. Maar de bullet vibrators van de Jett trillen op een geheel andere manier, namelijk met de zogenaamde Treble and Bass Technology™. De Treble and Bass techniek houdt simpel gezegd in dat de twee motortjes ieder op een andere frequentie trillen. De linker heeft een “intens treble” vibratie en de rechter een “rumbly Bass” vibratie. Met de afstandsbediening kun je deze twee frequenties met elkaar gaan combineren. Met de linker (+)knop voeg je wat meer ‘Bass’ toe en met de rechter (-)knop haal je wat meer ‘Treble’ weg. Of je voegt juist wat ‘Treble’ toe. Enzovoorts. Met die (+) en (-) knoppen kun je dus gaan spelen, net zolang totdat je jouw favoriete vibratie te pakken hebt. Tezamen met de 10 patronen voelt dit alles bijzonder aangenaam aan je penis. Hoe zal ik het zeggen? Met JETT gaat het van retteketet!

Tip: Op de bestelpagina vind je helemaal onderaan een lange demonstratie video

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.