Vibratie eitjes op afstand bestuurbaar van EasyToys


Elke zaterdagavond kijk ik naar het tv-programma Mindf*ck van illusionist Victor Mids. Met natte haartjes zit ik op de bank voor de buis, in mijn sexy pyjama van zwart kant en satijn en graaiend in een zak chips. (Mini zakje.) Ik vind die zwarte krullenbol best een lekker bekkie hebben, zéker voor een goochelkonijn. Ik word graag door hem verneukt, waar ik met mijn neus bovenop sta! Kan het nóg spannender? Dit is trouwens een goeie vraag!

Vibratie eitjes op afstand bestuurbaar

Volgens mij kan Mindf*ck namelijk best wat spannender, met bijvoorbeeld de EasyToys vibratie eitjes die op afstand bestuurbaar zijn. Er mag van mij best wat erotiek in het tv-programma. Geen harde porno, dat overleeft oma niet! Daarom bedacht ik een kort verhaal waarin Victor Mids een vibrerend eitje laat verdwijnen. Als dát geen Mind Fuck is?

Maar voordat ik ga vertellen, beschrijf ik eerst kort de EasyToys vibrerende eitjes. Je kunt ze direct kopen in de winkel.

Krachtige trilling

Vibrerende eitjes op afstand bestuurbaar van EasyToysDe populaire vibratie eitjes uit de EasyToys Mini Vibe Collection zijn een van de beste in hun soort omdat de speeltjes heerlijk zijdezacht aanvoelen, eenvoudig zijn in te brengen (en weer te verwijderen met trekkoord) en bovenal: een krachtige trilling produceren, zodat je ook écht wat gaat voelen en gemakkelijk kunt klaarkomen. Een ideaal speeltje tijdens het voorspel.

10 standen & fluisterstil

Er zijn 10 verschillende trilstanden en ondanks hun harde trilling zijn de eitjes fluisterstil. Dat maakt de speeltjes bijzonder geschikt om samen met jouw lief mee te spelen op openbare plekken. Wat dacht je van het zwembad? Als jullie samen Aquajoggen? De speeltjes zijn 100% waterdicht. Misschien mag die knappe badmeester meespelen? (Die KLEINE KALE SCHREEUWLELIJK mag NIKS!)

Draadloze afstandsbediening

De afstandsbediening is draadloos en heeft een bereik van maar liefst 20 meter. De eitjes zijn 6 cm lang en hebben een diameter van 3,50 cm. Deze afmeting maakt de trileitjes geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Mannen kunnen ook genieten.

In het overzicht kun je de EasyToys vibrerende eitjes in verschillende kleuren bestellen in onze winkel. Maar misschien eerst even mijn leuke verhaal lezen?

Victor Mids laat het vibratie ei van EasyToys verdwijnen

Een belangrijk onderdeel van Mindf*ck zijn de straatexperimenten. Daarvoor gaat Victor Mids vaak naar plekken als de Albert Cuypmarkt in Amsterdam of het overdekte winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Maar voor zijn verdwijntruc met het vibrerend eitje van EasyToys bezoekt de illusionist de erotische lifestylebeurs KamaSutrA in de Jaarbeurs in Utrecht.

Mids is tegenwoordig dermate populair dat hij door iedereen herkend wordt. Dat is op de KamaSutrA-beurs niet anders. Als de camera nog maar net draait, komt er een man met een flink postuur op Mids afgelopen. Hij steekt lachend zijn duim omhoog en roept: “Hééé Mids, kun jij dat KOLEREWIJF van me niet eens doormidden zagen?”

Victor moet lachen en geeft de potige man een hand: “Hoi, ik ben Victor”, zegt hij met stralende glimlach.” De man, die Piet heet, zegt: “Dat was een grapje hoor van daarnet, ik heb een schat van een meid. Echt waar! Kijk, daar komt ze aangesjokt!” Even later stelt de vrouw zichzelf voor, daarbij kijkt ze even in de camera en begint te lachen. Mids wrijft zich verwachtingsvol in de handen en zegt met opwinding in zijn stem: “Piet en Marijke, ik wil met jullie een visuele illusie doen, noem het de grote verdwijntruc. Hebben jullie daar zin in?”
Piet en Marijke knikken enthousiast.

Mids haalt uit zijn broekzak een roze ei vibrator van EasyToys en legt het op de palm van zijn opengevouwen rechter hand. Hij wijst naar het eitje en vraagt: “Jullie weten wat voor eitje dit is?”
Piet en Marijke knikken.
“Dan weten jullie ook wat dit is.” Mids houdt een klein kastje omhoog, het is de draadloze afstandsbediening. “Hiermee,” legt hij uit, “kun je dit vibratie eitje in wel 10 standen krachtig laten trillen. Ik zet het speeltje nu aan. Zie je hem trillen? Ja, hè? Maar je hoort niets, zo stil is hij. Dit maakt deze seksspeeltjes uitermate geschikt voor een spannend erotisch voorspel of ronduit KINKY avontuur op openbare plekken, zoals een 5-sterren restaurant, drukke treincoupé of volle moskee. ?
Piet moet heel hard lachen. Marijke voelt aan het vibratie eitje.
Mids vervolgt: “Dit vibratie ei voelt fluweelzacht aan en glijdt dankzij zijn slanke vorm zó naar binnen. Denk jij, Marijke, dat ik dit vibratie eitje kan laten verdwijnen, denk jij dat mij dat gaat lukken?”
Marijke schudt met haar hoofd. “Ja hoor,” zegt ze vol overtuiging in haar stem, “dat moet voor jou een EITJE zijn!”
Piet moet weer lachen.
Mids kijkt nu Piet aan en vraagt: “Piet, krijg ik van jou TOESTEMMING om dit eitje te laten verdwijnen?” Piet schiet in de lach en wijst naar Marijke. “Je bedoelt… bij haar… in haar?” Hij begint nu nog harder te lachen en buldert: “Die heeft me toch een GOOCHELDOOS joh!” Marijke geeft Piet een harde knal voor zijn kanis.

*auw*

“Goed dan”, zegt Mids. “Daar gaan we.” Hij doet langzaam zijn hand dicht. Als het roze eitje niet meer zichtbaar is, blaast hij één keer hard tegen zijn vuist. Marijke en Piet staan er met hun neus bovenop. Als Mids zijn vingers één voor één opent, zien zij hoe het vibrerend ei is verdwenen.

Marijke knippert een paar keer met haar ogen. Piet staat met een bek vol tanden.
“Hoe kan dat nou?”, roept zij verbaasd uit. “Waar is ‘ie gebleven?”
Mids haalt zijn schouders op en grijnst.
Marijke schiet in de lach en roept: “Ik voel gelukkig niks trillen!”
Piet gilt: “Nee, maar IK wèl !!!”

*kreun*

Meer vibrerende eitjes

›› Bekijk alle vibrerende eitjes

 

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.