Womanizer Liberty Parel Wit – Limited Anniversary Edition

Womanizer is jarig. Het merk bestaat 5 jaar! En om dat te vieren…

♬ ♪ ♫ Voor mij geen slingers aan de wand… ♬ ♪ ♫
geen diner, geen restaurant… ♬ ♪ ♫

…komt Womanizer met iets waar je wel wat aan hebt: de Womanizer Liberty Anniversary Edition. Deze kleine Womanizer biedt alle voordelen van zijn grote broers en zussen in een klein, discreet formaat. De Womanizer Liberty heeft een handig kapje met magneetsluiting waardoor de toy altijd goed beschermd is. De Liberty heeft 6 luchtdrukstanden die te bedienen zijn met de + en – knop. Het zachte siliconen mondje is afneembaar en te verwisselen met het Womanizer XL kapje. Het luchtdrukspeeltje is waterproof en kan eenvoudig gereinigd worden met water en toycleaner.

Je krijgt bij dit speciale model Womanizer ook een slinger voor aan de wand. De slinger is opgebouwd uit de letters – I MASTURBATE -. Wat heb je dáár nou áán??? Je kunt die slinger voor het keukenraam hangen. Dan snapt de buurman (die dikke) dat je geen zin in hem hebt. hihihi

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.