Fuck My Face mega masturbator

Fuck My Face mega masturbator ›› Te koop bij Bol.com

De Fuck Me Silly mega masturbators missen armen, benen en een hoofd en zijn kortom gemaakt onder het motto: als er maar en gat in zit. Maar zijn mannen écht zó simpel? Nou. Nee. Daarom zijn de poppen voorzien van twéé gaten: een vagina en een anus. Is dat alles? Nou, goed dan. Voor de mannen die verlangen naar nóg meer is er de Fuck My Face mega masturbator van het merk Pipedream Extreme. Dit is een compleet 3d hoofd voorzien van blonde of bruine haren, opgemaakte ogen, (wijs)neusje, en gestifte, volle lippen. Het perfecte pijpmondje!

Die lippen kun je namelijk uit elkaar trekken, zodat je jouw erectie diep in haar keeltje kunt rammen. Het gezicht weegt maar liefst 3,5 kilo en voelt aan als echt warm vlees. Het is gemaakt van Fanta Flesh waardoor de blowjob zeer realistisch aanvoelt. Wanneer je met wat glijmiddel aan de penis het hoofd staat te neuken, krijg je echt het gevoel dat je oraal wordt bevredigd. Het warme Fanta Flesh lifelike skin zal jouw penis omsluiten, zodat je het gevoel krijgt haar mond met elke centimeter van jouw mannenvlees te vullen. Wanneer je nu begint te neuken, ga je ervaren hoe warm en strak zij is, en hoe vreselijk lekker de zuigkracht is. En weet je wat óók spannend is? Je kunt de pop tijdens het pijpen aan haar haren trekken. Als jij dat bij Truus uit de kroeg doet, dan krijg je geheid een heiter voor je treiter.

De Fuck My Face heeft aan de onderkant een handige, krachtige zuignap waarmee je de kop op een vlakke ondergrond kunt zetten, zoals een tafel, in bad of tegen de douchewand, de kop is 100% waterdicht. Je kunt gerust in het hoofd klaarkomen, schoonmaken gaat eenvoudig met een beetje toycleaner en wat warm water. Zul je een beetje lief voor haar zijn? Ze komt net van de tandarts vandaan.

›› Te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.